ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΟΥ ONLINE ΤΜΗΜΑΤΟΣ: ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2021

ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΟΥ ONLINE ΤΜΗΜΑΤΟΣ: ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2021

ΤΕΤΡΑΕΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

 

Το Τετραετές Πρόγραμμα Εκπαίδευσης στη Συστημική Θεραπεία είναι αναγνωρισμένο από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Οικογενειακής Θεραπείας (European Family Therapy Association, EFTA). Οι απόφοιτοι του προγράμματος λαμβάνουν πιστοποίηση ως οικογενειακοί θεραπευτές από την EFTA και έχουν την δυνατότητα να παρέχουν συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη σε άτομα, ζευγάρια και οικογένειες.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε απόφοιτους ανθρωπιστικών επιστημών και επιστημών υγείας, όπως ψυχίατροι, ψυχολόγοι, γιατροί, νοσηλευτές, κοινωνικοί λειτουργοί, κοινωνιολόγοι και εκπαιδευτικοί.

Η εκπαίδευση περιλαμβάνει θεωρητική κατάρτιση σε θέματα ψυχικής υγείας με βάση τη συστημική προσέγγιση και κλινική εκπαίδευση, πρακτική άσκηση, προσωπική ανάπτυξη και εποπτεία.

Τα μαθήματα γίνονται μία φορά το μήνα Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί. Για όσους είναι από άλλη πόλη, ένα μέρος των μαθημάτων θα γίνεται διαδικτυακά. Όσοι εκπαιδευόμενοι βρίσκονται στην Αθήνα και πλησίον των Αθηνών τα δια ζώσης μαθήματα θα γίνονται στο γραφείο Κε.Συ.Θε.Σ στην Αθήνα: Καραϊσκάκη 28, Μοναστηράκι, ενώ όσοι βρίσκονται στα Ιωάννινα και από κοντινές περιοχές τα μαθήματα θα γίνονται στο γραφείο Ιωαννίνων: Ελ. Ζωγράφου 1 & Δωδώνης 14.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 26510 70434, 215 215 1946 ή με email στο: kesythes@gmail.com
 
Λόγω των μέτρων προστασίας για τον COVID-19, τα μαθήματα πραγματοποιούνται διαδικτυακά μέσω εγκεκριμένης πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης (Zoom).

Δήλωση συμμετοχής