Βίκυ Στέκα

Κοινωνική Ψυχιατρική και Παιδοψυχιατρική

Σπούδασα Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο (1998) και ολοκλήρωσα το Μεταπτυχιακό μου στην Κοινωνική Ψυχιατρική και Παιδοψυχιατρική της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Στη συνέχεια εκπαιδεύτηκα στην Συστημική Ομαδική και Οικογενειακή Θεραπεία (Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων, Αθήνα) και στην Αφηγηματική Ψυχοθεραπεία και Κοινοτική πρακτική (DulwichCenter, Adelaide, SouthAustralia).

Εργάστηκα στο Ανοιχτό Θεραπευτικό Πρόγραμμα Εφήβων και Νέων Ενηλίκων Βόλου ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ και στο Κέντρο Πρόληψης “Αλκυόνη” στο Καρπενήσι.

Από το 2014 εργάζομαι ιδιωτικά στο Βόλο και είμαι εξωτερικός συνεργάτης στην υπηρεσία συμβουλευτικής φοιτητών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Συμβουλευτικής (ατομική και ομαδική συμβουλευτική μεταπτυχιακών φοιτητών) στο ίδιο πανεπιστήμιο.

Κάνω εισαγωγικά σεμινάρια στις αρχές και εφαρμογές της αφηγηματικής ψυχοθεραπείας και συνεχίζω να εκπαιδεύομαι (στην αφηγηματική και σε εναλλακτικές προσεγγίσεις που αφορούν τη γραφή στη θεραπεία) και να εποπτεύομαι.

Επικοινωνήστε μαζί μας