Το Κε.Συ.Θε.Σ. διοργανώνει σεμινάρια που απευθύνονται σε μεγάλο εύρος κοινού, αλλά και σεμινάρια για επαγγελματίες Ψυχικής υγείας.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

2ο Open Day: Πιστοποίηση στη Συστημική Οικογενειακή Θεραπεία

20 Σεπτεμβρίου, 2017 - 21 Σεπτεμβρίου, 2017

Σας προσκαλούμε 2η Ανοιχτή Εκδήλωση ενημέρωσης για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα

Πιστοποίηση στη Συστημική Οικογενειακή Θεραπεία

την Πέμπτη 21/9/’17 στις 19:00.

Σε συνέχεια της επιτυχίας της πρώτης για φέτος ανοιχτής εκδήλωσης – ενημέρωσης για την Πιστοποίηση στη Συστημική Οικογενειακή Θεραπεία, διοργανώνουμε τη 2η ανοιχτή εκδήλωση με τον ίδιο σκοπό, ώστε να δώσουμε την ευκαιρία σε ακόμα περισσότερους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες να ενημερωθούν άμεσα και σε προσωπικό επίπεδο σχετικά με το πρόγραμμα. Το ΚΕΣΥΘΕΣ προσφέρει το μοναδικό στη βορειοδυτική Ελλάδα αναγνωρισμένο από την EFTA-TIC 4ετές Πρόγραμμα ειδίκευσης στην Συστημική Οικογενειακή Θεραπεία, για 7η συνεχή χρονιά. Ελάτε να συζητήσουμε οτιδήποτε αφορά το πρόγραμμα και να σας παρουσιάσουμε τη δομή, τα οφέλη και το σκοπό του προγράμματος.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ:

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας και ανθρωπιστικών σπουδών (ψυχολόγους, ψυχιάτρους, κοινωνικούς λειτουργούς, κοινωνιολόγους, αποφοίτους Φ.Π.Ψ.) καθώς και άλλους επαγγελματίες που το αντικείμενο εργασίας τους απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες παρέμβασης και επικοινωνίας στην ανθρώπινη συμπεριφορά, όπως:γιατροί, νοσηλευτές, εκπαιδευτικοί, κ.ά.

Παρακαλούμε ενημερώστε μας για την παρουσία σας τηλεφωνικά ή μέσω e-mail.
Για τη συμμετοχή σας είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Πότε: Πέμπτη 21 Σεπτέμβρη 2017, 19:00-20:00
Που: Δωδώνης 14 & Ελένης Ζωγράφου 1, Ιωάννινα

Πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Λεπτομέρειες

Αρχή:
20 Σεπτεμβρίου, 2017
Τέλος:
21 Σεπτεμβρίου, 2017
Κατηγορία Εκδήλωση: