Το Κε.Συ.Θε.Σ. διοργανώνει σεμινάρια που απευθύνονται σε μεγάλο εύρος κοινού, αλλά και σεμινάρια για επαγγελματίες Ψυχικής υγείας.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Σεμινάριο: Θέματα εκπαίδευσης στην Οικογενειακή Συστημική Θεραπεία: νέοι ορίζοντες

9 Σεπτεμβρίου, 2020 @ 1:00 πμ - 10 Σεπτεμβρίου, 2020 @ 12:59 πμ

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για το ενδιαφέρον σας για το σεμινάριο. Οι περισσότερες από 200 συμμετοχές ξεπέρασαν κατά πολύ τον αριθμό που η αίθουσα μπορεί να καλύψει και μας οδήγησαν στην απόφαση να πραγματοποιηθεί η εισήγηση χωρίς διαλείμματα ώστε να εξοικονομηθεί ο απαραίτητος χρόνος για να υλοποιηθεί το σεμινάριο δύο φορές, 10 – 11:45 και 12:15 – 14:00, προκειμένου να έχετε έτσι όλοι την δυνατότητα να το παρακολουθήσετε.

Έχουν δημιουργηθεί δύο ομάδες, όλοι όσοι έχετε εκδηλώσει ενδιαφέρον θα λάβετε ένα ενημερωτικό e-mail που θα επιβεβαιώνει την συμμετοχή σας και την ομάδα στην οποία έχετε ενταχθεί.


Σεμινάριο στα Ιωάννινα

Θέματα εκπαίδευσης στην Οικογενειακή Συστημική Θεραπεία: νέοι ορίζοντες

Λόγω του πολύ μεγάλου ενδιαφέροντος το Σεμινάριο επαναλαμβάνεται

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019 Ώρα: 10:00 – 14:00 στην Κεντρική Αίθουσα της Περιφέρειας Ηπείρου Στοά Σάρκα, 2ος όροφος Βάσω Παπαδιώτη- Αθανασίου Συστημική Οικογενειακή Θεραπεύτρια πρ. Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Επιστημονική Υπεύθυνη του ΚεΣυΘεΣ Γεωργία Γκαντώνα Ψυχολόγος Συστημική Οικογενειακή Θεραπεύτρια Διδάκτωρ Συμβουλευτικής Ψυχολογίας  

Είσοδος Ελεύθερη Περιορισμένος αριθμός θέσεων Απαραίτητη η προεγγραφή και η επιβεβαίωση της συμμετοχής σας από το ΚεΣυΘεΣ


Λεπτομέρειες

Αρχή:
9 Σεπτεμβρίου, 2020 @ 1:00 πμ
Τέλος:
10 Σεπτεμβρίου, 2020 @ 12:59 πμ
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Κεντρική Αίθουσα της Περιφέρειας Ηπείρου, Στοά Σάρκα, 2ος όροφος