Το Κε.Συ.Θε.Σ. διοργανώνει σεμινάρια που απευθύνονται σε μεγάλο εύρος κοινού, αλλά και σεμινάρια για επαγγελματίες Ψυχικής υγείας.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Βία κατά των Γυναικών: Εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψή της

20 Νοεμβρίου, 2017 @ 7:30 μμ

Ποιος είναι ο ορισμός της βίας κατά των γυναικών; Ποιους αφορά; Ποιες είναι οι μορφές της και ο κύκλος της βίας; Ποια τα προειδοποιητικά σημάδια και ποια τελικά η πρόληψη ενάντια στη βία; Είναι μόνο μερικά από τα ερωτήματα που θα καλύψει αυτή η εκδήλωση.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, το Ν.Π.Δ.Δ. «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» Δήμου Ιωαννιτών σε συνεργασία με τον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας και των παιδιών τους, σας προσκαλεί τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου και ώρα 18:30 στον Πολιτιστικό Χώρο «Δημ. Χατζής» στα Παλιά Σφαγεία.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει παράσταση αφήγησης από το «Αδράχτι». Θα ακολουθήσει σχολιασμός – συζήτηση από την κα Παπαδιώτη – Αθανασίου Βασιλική (Επιστημονικά Υπεύθυνη Κε.Συ.Θε.Σ και τέως Αν. καθηγήτρια Ψυχολογίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων), καθώς και από την κα. Μαραγκουδάκη Ελένη (τέως Αν. Καθηγήτρια του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Φ.Π.Ψ. Πανεπιστημίου Ιωαννίνων).

Διαβάστε λίγα λόγια για τη βία κατά των γυναικών από την κα Παπαδιώτη, ομιλήτρια της εκδήλωσης και Επιστημονική Υπεύθυνη Κε.Συ.Θε.Σ.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
20 Νοεμβρίου, 2017
Ώρα:
7:30 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση: